2018. február 13., kedd

Events* ~ 002


Hello Drágák!
Itt vagyok egy szuper programajánlóval! Karácsonyra 2 jegyet kaptam a nővéremtől, a Neonis Blacklight minigolf pályára. Múlt héten sort is kerítettünk rá, hatalmas élmény volt.
A ruhákat illetően fel is készültünk, hiszen Zsanin fehér póló volt én pedig a fehér farmeremet viseltem, tehát így láthatóak voltunk a neonfényben is.
Az egész hely a neonfényeken alapul, 3 terem volt 3 témával. Az első a vízi világ a második Magyarország és Budapest, a harmadik pedig a világűr. Mindhárom teremben voltak golfpályák, amelyek szintén beleillettek a terem neon kivilágításába és a csodaszép, tematikához illő falfestmények pedig emelték a játék hangulatát.
Speciális szemüvegeket kellet viselnünk (amik borzasztó csúnyák voltak és persze nem illettek az outfitekhez, de igazán hasznosak voltak :D), amelyekkel a festmények 3D-s képet adtak!! (Próbáltam ezen keresztül fotót készíteni, de természetesen a képek nem adják vissza az effektet és a hangulatot..)
Jaj és mindemellett, volt egy kis "zsúrkocsink", amit húzogattunk magunk után a termekben, a kabátjainkkal és táskáinkkal. Plusz az eredményeket egy tabletban írva vezethettük! :D
Nagyon élveztük a játékot, ez egy olyan program, amelynek minden percét élvezni lehet! Tökéletes randiötlet, de mi például tervezzük, hogy egész családostul visszamegyünk újra! :)
Plusz pont, hogy mivel fedett, így az időjárástól függetlenül, bármikor mehettek! (Nyitva tartás Csütörtöktől - Vasárnapig)
Ajánlom Nektek, hogy próbáljátok ki! :)

Legyen szép napotok, puszik,
Ritcii*

Hello sweethearts!


I’m here with a little program guide! I got two tickets to Neonis Blacklight minigolf, from my sister for Christmas. Last week we visited the place. It was a fantastic experience.

We prepared with the clothing, my sister wore a white T-shirt and I wore my white jeans, so we were visible in the neon lights.

This place is based on the neon lights, there are 3 rooms with three topics. The first was the „Life under the Sea” , the second was „Hungary and Budapest” and the third one was „The Space”. In every room there were golf courses (a total of 18 holes), and the wall paintings were matching to the roomtopic. We had to wear special glasses (it was really ugly, and not really fitted to the outfits, but it was useful), with this, the paintings were like 3D!! (I tried to make a photo of it, but of course in the picture, you can’t really see this effect)
Oh and we had a small "dinner wagon", that we carried through the rooms, with our coats and bags in it. Plus we wrote our scores in to a tablet! :D

We really enjoyed this game, I think it’s a place where you can enjoy every minute of the game. It’s a perfect Date place or for example, we are planning, that we visit this place again, but now with the whole family!
This is a perfect program, because it doesn't depend on the weather! (Opening hours: from Thursday to Sunday)

I recommend you to try this out!

Have a nice day, kisses,

Ritcii*




 





 



 

 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése